Sunati acum: +40 (241) 517051
B-dul Al. Lapusneanu, nr. 184B, Constanta Vezi pe harta
<span>Afla mai multe</span> despre Hotel Zodiac

Afla mai multe despre Hotel Zodiac

Locatie

Avand un amplasament exceptional pe litoralul romanesc, in Constanta, foarte aproape de statiunea Mamaia, Hotel Zodiac a fost gandit pentru cei ce doresc ceva special si nou atunci cand cauta sejururi turistice, cat si pentru oamenii de afaceri ce vor sa organizeze: evenimente, seminarii, conferinte, receptii private, expozitii , prezentari de moda, concerte.

Hotel Zodiac este singurul loc pe litoralul Marii Negre unde armonia perfecta dintre eleganta arhitecturii moderne si rafinamentul britanic se imbina cu atmosfera calda si placuta  data de confortul de patru stele al hotelului pentru a va rasfata din plin din prima si pana in ultima clipa a sejurului dumneavoastra.

Am construit unul dintre cele mai moderne hoteluri de pe litoralul romanesc, care beneficiaza de cele mai ridicate standarde de siguranta, confort si servicii. 

hotel zodiac

Inaugurat in 2009

Inaugurat in anul 2009, este situat in parcul Tabacariei, in zona de nord a orasului Constanta. Aici veti gasi servicii de calitate superioara, oferite de o echipa de profesionisti.

La etajul patru al hotelului puteti gasi o sala de conferinte ultra-moderna dotata cu toate accesoriile necesare conferintelor.

Contactati-ne direct pentru mai multe detalii

 

Faceti o Rezervare

Trimiteti detaliile cu privire la numarul de camere dorit si data sosirii si vom reveni cu un mesaj in cel mai scurt timp .

Translate

    Translate to: